Tværvej 1, 7361 Ejstrupholm

CHARMERENDE VILLA CENTRALT I EJSTRUPHOLM

IDYL OG CHARME
20'er-nostalgi i denne charmerende by-villa fra 1926.

Villaen er præget af nogle æstetiske og funktionelle principper, der var unikke for villaens tid, men som samtidig på mirakuløs vis stadig er et perfekt match til børnefamilien.
Her får du en fantastisk villa, med en veludført planløsning - hvor alle boligens 174 m² er godt veludnyttede.

SMUK MURERMESTERVILLA FRA 1926
Villaen fremstår yderst charmerende med pyntegesimser, flotte vinduer- dens smukke arkitektur og boligens håndværksmæssige værdier og kvaliteter, som er meget forekommende for dens tid.

Villaen har igennem årene gennemgået en løbende renovering som har bidraget til en varm og hyggelig atmosfære igennem hele boligen.

KOM MED INDENFOR
Boligens kvadratmeter spreder sig over to etager - hvor man kan betegne 1. sal til at være "børneafdelingen", og i stueplan "forældreafdelingen".

Ved ankomst til boligen bliver man mødt af et yderst hyggeligt og privat gårdmiljø. Her er der flere private hyggekroge, og en rummelig flisebelagt terrasse. I tages varmt imod af flotte bede og buske der pryder husets smukke facade.
I den flisebelagte indkørsel finder i desuden en dobbelt carport, med plads til både bil, trailer og gæsters køretøjer.

Ved indgang til boligen bevæger du dig ind i en lys entré med fine detaljer, såsom de indbyggede farvede skabe. Ligeledes er der via en fin trappe opgang til 1. salen.
Fra entreen går man videre til et yderst og rummeligt køkken-alrum, med et unikt design. Her er der god plads til hverdagens gøremål, og mange kommende samtaler. Den murede bue forbinder køkkenet med boligens stue. En varm og rolig atmosfære udtrykker sig fra den hyggelige bræneovn i kombination med det smukke lysindfald fra boligens flotte vinduer.

Fra stuen bevæger man sig videre til et rummeligt bryggers, belagt med fine klinker. Her er der masser af god skabsplads, og ligeledes udgang til den anden side af villaen. Endvidere finder man et soveværelse med indbyggede skabe, og et flot nyopført badeværelse fra 2022.
Kom med videre op på 1. sal, hvor du her får 4 gode og anvendelige værelser, en rummelig repos/opholdsstue og et fint badeværelse med brus.

ET VÆRKSTED UDOVER DET SÆDVANLIGE
Du vil også blive den heldige ejer af dette gennemførte isolerede udhus, som er lavet om til et lækkert hobbyrum. Ved siden af hobbyrummet er der et fint værksted og opbevaringsrum.

En flot forhave belagt med græs pryder ud mod vejen. Der er plantet en masse fine træer rundt i haven, og hækken rundt om villaen afskærmer godt.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme. Varmtvandsbeholder udskiftet oktober 2022.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Er du på udkig efter en velholdt og indflytningsklar villa, med præg af 20'er-nostalgi, så er den lige her!
Bestil en uforpligtende fremvisning via vores hjemmeside, eller på tlf. 60395240.