Skarrild Overbyvej 15, Skarrild, 6933 Kibæk

Her får I en absolut præsentabel ejendom på en 4724 m2 stor grund, beliggende i landlige omgivelser med kun ca. 2 km. til Skarrild by med skole, børnehave, købmand og særdeles naturskønne omgivelser ved Skjern Å. Endvidere kun ca. 11 km til motorvejstilkørsel Herning/Holstebro og Brande/Vejle. Skolebussen kører lige forbi døren. 20 km til Herning, 6 km til Kibæk og 18 km Brande.

Denne ejendom er gennemgribende om- og tilbygget i 1977/80 og med senere moderniseringer, bla. nyere badeværelse med gulvvarme, flot specialfremstillet nyere køkken, og har i øvrigt mange flotte unikke detaljer som skal opleves. Snedkerfremstillede vinduer. Fleste vinduer er 3-lags termo. Elinstallationer er fornyet overalt, 6 KW solcellanlæg fra 2012 som dækker elforbruget, smukke gamle almuedøre, gulvvarme i hall og gedigen smuk hårdtræstrappe her, fjernbetjent lys i have, lys i udhæng, ny terrassebelægning, vand i håndpumpe i haven, nye tagrender, fantastisk haveanlæg på alle årstider, nem at passe.

Bemærk: Denne ejendom har fået energimærke B.

Boligarealet er på hele 219 m2, heraf 179 m2 i stueplan og 40 m2 udnyttet tagetage. Endvidere meget stor uudnyttet tagetage, hvor det er særdeles nemt at indrette yderligere værelser, multirum eller hvad nu behovet måtte være.

Stueplan indrettet med:

- Lækker stor hall med klinkegulv med gulvvarme
- Bad med bruseniche og væghængt toilet
- Stort "hobbyrum"/fyrrum hvor et nyere BAXI oliefyr er installeret med udg. til haven
- Lille depotrum (gl. fyrrum)
- Dejlig køkken/alrum åbent miljø med den store stue
- Flot stue med eksklusivt plankegulv, som også er i køkken/alrummet
- 2gode værelser, heraf en med udg. til terrassen
- Stort soveværelse med udg. til haven
- Bryggers

Der er udgang dejlig sydvendt terrasse fra stuen og bryggerset.

Fra den store flotte hall, opgang til 1. sal indrettet med:

- Trapperepos
- Værelse
- Stor uudnyttet del med mange anvendelsesmuligheder, gildesal, hobbyrum m.m., og let at gå til for udvidelse af boligarealet.

Her er virkelig tale om en spændende ejendom som bør opleves, hvor rigtig meget er lavet de senere år med flotte unikke detaljer, og hvor der ligger fuld dokumentation fra ejer i form af masser af foto´s gennem byggeriet og moderniseringen.

Den 4724 m2 store grund er unik opdelt i stor læfyldt plæne omgivet af høje træer/buske og dels en helt unik prydhave med så mange flotte detaler, hyggelige miljøer og hyggekroge der vanskeligt lader sig beskrive her, men som kun kan opleves ved et besøg.

Der er endv. tilhørende stort udhus/værksted og en stor rummelig carport med plads til 2 biler. Indlagt byvand. Endv. boring til havevanding. Afløb til septitank/sivedræn.

Kom og oplev det selv. Ring til os på telefon 60395240 eller evt. direkte til ejer på telefon 40156324 og aftal en helt uforpligtende fremvisning.